Sponsoren.

Sponsoring

Een voetbalvereniging kan niet bestaan zonder haar sponsoren, sponsoren worden door de vereniging dan ook van harte gewaardeerd voor hun bijdragen aan de club om het beschikbaar stellen van financiële middelen dan wel materialen of diensten.

De sponsorinkomsten zijn een belangrijke bron van inkomsten en zorgen er mede voor dat iedereen kan voetballen en de contributie betaalbaar blijft. Door het beschikbaar stellen van tenues staan de diverse teams er tijdens wedstrijddagen keurig op en door de overige manieren van inkomsten kan er getraind en gespeeld worden met goed materiaal. Daarnaast kan de accommodatie (Sportpark Onder de Juffer) met het gegenereerde geld onderhouden worden.

V.V. S.G.V. heeft meerdere vormen van sponsoring, welke we graag voor u uiteenzetten. Voor alle sponsormogelijkheden geldt dat ze afgesloten kunnen worden voor een periode van 3 of 5 jaar.

·       Bordsponsoring

·       Shirtsponsoring

·       ClubTV

·       Wedstrijdbal

·       Benoeming kleedkamer

·       Club van 50 Logo (gelinkt aan uw eigen website) op vvsgv.nl

·       Benoeming pannakooi

·       Sponsorpakketten (combinatie van meerdere sponsormogelijkheden)

 

 

Draagt u V.V. S.G.V. een warm hart toe? Vindt u de leefbaarheid in het dorp belangrijk? Vindt u het belangrijk dat iedereen voor een betaalbaar bedrag kan sporten? Vindt u het belangrijk dat er in duurzaamheid geïnvesteerd wordt? Wilt u uw klanten en relaties laten zien dat u investeert in beweging? Wilt u uw naambekendheid in de regio verspreiden? Wat uw reden ook is, wij zijn blij met onze sponsoren!

Voor een afspraak of meer informatie kunt u een mailtje sturen naar sponsoring@vvsgv.nl

v.v. SGV
Sportpark onder de Juffer

Singel 2

9626 BM Schildwolde

v.v. SGV
Sportpark onder de Juffer

Singel 2

9626 BM Schildwolde

v.v. SGV
Sportpark onder de Juffer

Singel 2

9626 BM Schildwolde