Nieuws

Nieuw sponsorcontract JAKO

By 17/08/2020No Comments

Afgelopen zomer liep ons sponsorcontract met Hummel/sporthuis Mossel af. Wij hebben ons daarom de afgelopen periode georiƫnteerd op de diverse spelers in de markt.
Het was ons al snel duidelijk dat we Sporthuis Mossel als dealer willen houden.
SGV heeft al jaren een goede samenwerking met Sporthuis Mossel in Appingedam.
Na diverse gesprekken met Martijn Mossel en leveranciers, zijn we tot een mooi contract gekomen met JAKO. JAKO heeft een brede lijn qua mogelijkheden in kleding en materialen.
Op zeer korte termijn zal er via de SGV website een link geplaatst worden met de clublijn die wij als SGV gekozen hebben. Op deze clublijn krijgt iedereen 10% korting.
Daarnaast krijgt ieder lid van SGV standaard 10 % korting in de winkel van Sporthuis Mossel in Appingedam ( dit geldt voor alle artikelen in de winkel ). Hiervoor moet je bij het afrekenen aangeven dat je lid bent van SGV. Ook krijgen leden het SGV logo gratis gedrukt. Als laatste biedt Sporthuis Mossel de mogelijkheid tot het thuis laten bezorgen van artikelen tegen betaling. Wij als bestuur zijnde zijn in ieder geval erg blij met dit mooie contract met Mossel/ JAKO en zien deze samenwerking met vertrouwen tegemoet.