Van de voorzitter.

Van de voorzitter.

Het seizoen 2016-2017 is alweer bijna voorbij.

Er staan voor a.s. zaterdag 17 juni nog allerlei activiteiten op het programma voor zowel de jeugd als de senioren.

Voor de jeugd:

Op zaterdag 17 juni zal vervolgens de seizoen afsluiting volgen, voor de jeugd is er ’s ochtends een speurtocht uitgezet door de activiteitencommissie, deze duurt van 10.00 tot 12.00 uur, aanwezig zijn om 9.30 uur in de kantine. Aansluitend zal er wat te eten en te drinken aangeboden worden alvorens de spelers van het jaar bekend gemaakt worden en de bijbehorende bekers uitgereikt worden. Voor de speurtocht is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden, dat kan doormiddel van het aanmeld formulier op onze website.

Senioren:

’s Middags is er voor ieder een die wil een BBQ vanaf ongeveer 18.00 uur, aanmelden graag via de website of in de kantine. ( € 10,00 p.p.)

Voor de senioren is er ’s avonds de traditionele uitreiking van de bekers voor de spelers van het jaar daarna ’s avonds seizoen afsluiting met een gezellige feest avond in onze kantine met dj Nick.

Het was in zijn algemeenheid een prima jaar voor de v.v. S.G.V. de jeugdafdeling groet en bloeit en de senioren deden het over het algemeen wel aardig, het eerste team bleef in de 4e klasse en het 2e en 3e draaiden een aardig seizoen.

Toch staan er nog wel wat wijzigingen aan te komen in de bezetting voor wat betreft diverse functies, wij zijn daar nog druk mee bezig en zodra alles geregeld is zullen wij jullie informeren via onze website.

Het Bestuur is daarnaast nog bezig met een aantal activiteiten, zodra wij daar wat meer over weten zullen wij daarmee in de openbaarheid treden en onze leden daarover raadplegen.

Dan komen de vakanties alweer dicht bij en is het voor de meesten een poosje rust en ook dat is op zich weer goed dan kan iedereen zijn/haar accu weer opladen voor weer een nieuw seizoen SGV.

 

Herman Schoenmaker.

X