Seizoensafsluiting 2019

Beste allemaal,

Het voetbalseizoen duurt nog maar even, dat betekent dat we het jaar binnenkort op een feestelijke manier af willen sluiten. Een seizoen zonder SGV in de standaard klasse, maar ook een seizoen waarin we voor het eerst sinds lange tijd in alle jeugdcategorieën uitkwamen. Het volgende seizoen keren we, gelukkig, weer terug in de standaard vijfde klasse. Uiteraard zullen we ook dit jaar weer met elkaar afsluiten, en wel op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni. Inderdaad: twee dagen, en voor sommigen zelfs 1 nacht op Sportpark ‘Onder de Juffer’. Een speciale commissie heeft de organisatie voor de seizoensafsluiting in handen. Wat we gaan doen zullen we in deze brief uitleggen.

Voor de jongste jeugd, JO8 t/m JO13, willen we op vrijdag 14 juni vanaf 19.00 uur afsluiten met een ouder tegen kind evenement. Hierbij zal onder andere per team een voetbalwedstrijd van al deze toppers tegen hun ouders gespeeld worden en daarnaast nog een aantal uitdagende spellen tegen elkaar gespeeld worden. Uiteraard willen we graag weten of jullie hierbij aanwezig zijn (geldt voor alle activiteiten in dat weekend). Tijdens deze vrijdagavond zullen ook de spelers van het jaar van de aanwezige teams bekendgemaakt worden. Deze avond wordt vervolgens afgesloten met een disco. Voor de allerjongsten is het dan tijd om naar huis te gaan, maar… voor de voetballers van de JO11 en JO13 is het mogelijk om bij SGV te overnachten. Jullie moeten zelf zorgen voor slaapmateriaal (denk aan een luchtbed en slaapzak) en voor 8 juni even melden dat je blijft slapen. Het is mogelijk om je eigen tentje op het veld op te zetten, maar er kan ook overnacht worden in de microhal. Of het van slapen komt, valt uiteraard te bezien, maar we zullen wel rekening moeten houden met onze buren, dus we houden het wel netjes en stil!

Dan zaterdag 15 juni. Om 9.00 uur zullen we ontbijten met de mensen die zijn blijven slapen. Vervolgens is het vanaf 9.30 uur tijd voor de penaltybokaal, hiervoor worden ook de voetballers van de JO8, JO9, JO15, JO17 en JO19 verwacht.
Voor onze leden vanaf de JO15 en eigenlijk iedereen die mee wil doen hebben we vanaf 13.30 uur een fietstocht van zo’n 15 kilometer uitgezet, waarbij onderweg diverse uitdagende spellen gedaan moeten worden. Het wordt een soort van Slochter Wold Spektoakel; “SGV Spektoakel”. Het enige wat je nodig hebt is een fiets en een goed humeur is een pre. Daarnaast raden we jullie aan om droge kleding mee te nemen. Voor de teamindeling is het mogelijk om je individueel of in tweetallen op te geven, teamindeling en aanvangstijd worden in de week voorafgaand bekend gemaakt, opgeven kan tot en met zaterdag 8 juni. Om 18.00 uur sluiten we af met een individuele quiz (meerkeuze, download alvast de app Kahoot! op je telefoon), tip: let onderweg goed op! Om 18.30 uur zullen we vervolgens de barbecue aansteken, kosten bedragen €10,- p.p. Uiteraard snappen we dat kinderen minder eten dan volwassenen, kinderen betalen dan ook €1,- per leeftijdsjaar (tot een maximum van €10,- uiteraard). Graag contant betalen. Voor wie niet willen barbecuen is het natuurlijk ook nog mogelijk om iets uit de keuken te bestellen, hiervoor gelden de normale tarieven. Nadat we hebben genoten van al dit lekkers is het tijd voor een aantal plichtplegingen, waaronder een woordje van onze voorzitter, de bekendmaking van het winnende team van het “SGV Spektoakel” en uiteraard de uitreiking van de prijzen behoren bij de “Speler van het jaar”. Afsluitend zal er een eindfeest zijn met een DJ.

Mochten er naar aanleiding van wat jullie zojuist gelezen hebben nog onduidelijkheden zijn of heb je een andere vraag, spreek één van ons dan even aan.
Opgeven voor het blijven slapen, het “SGV Spektoakel” en/of de barbecue kan in de kantine of stuur een appje naar Marvin van Dam: 0623479145.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groeten,
Marvin van Dam, Nienke de Gries, Marcel Joostens en Mandy Kroeze

X