S.G.V. blijft voor tenminste 1 jaar nog in de 4e klasse.

In een tweeluik met Oosterparkers is SGV over 2 wedstrijden de beste gebleken, na de overwinning uit afgelopen zaterdag werd de tweede wedstrijd thuis ook met 3-2 gewonnen.

Dat betekende dat de formatie van trainer René Hulsebos voor nog tenminste 1 jaar in de 4e klasse zal verblijven.

De wedstrijd in Schildwolde had eigenlijk niets meer om het lijf, SGV leunde op de voorsprong en Oosterparkers vond het wel goed zo en spaarde zich alvast voor de komende 2 wedstrijden.

Al in het begin van de wedstrijd kwam SGV op een voorspong, na een mooie rush van Robert Kluppel over de rechterkant kwam de bal bij de geheel vrijstaande Jos Hoeksema en Jos had 2 x nodig om invaller keeper Harrie Fraquin te verschalken. 1-0.

De wedstrijd werd daarop steeds onvriendelijker en trainer René Hulsebos nam een verstandige beslissing door Roy Scheper snel te wisselen om erger te voorkomen maar tot aan de rust bleef het onrustig op het veld maar gelukkig had de prima leidende scheidsrechter Hofman er goed het oog in en suste een paar situaties.

Vlak voor de rust viel er weer een goal en dit keer was het wel een hele mooie, Jos Hoeksema kreeg de bal van Jelte Bos en in 1 x nam Jos de bal op de pantoffel en via onderkant lat verdween de bal in het doel langs een kansloze Harrie Fraquin 2-0.

Van Oosterparkers was weinig tot niets te zien en zodoende brak de rust aan met een comfortabele 2-0 stand.

De tweede helft was een stuk minder interessant, SGV hoefde niet meer en zodoende kreeg Oosterparkers zowaar nog 2 goals.

Bij beide doelpunten zag de verdediging van SGV er niet goed uit en het was de snelle Roberto Wams die 2 x scoor de voor de Groninger formatie en zodoende de 2-2 stand op de borden schoot.

Maar SGV zette in de slotfase nog 1 x aan en het was eerst Robert Kluppel die in enen overschoot en de ingevallen Bouke Mossel gaf Jos Hoeksema nog een kans maar Jos zijn kopbal ging net naast.

Toch kwam er nog een voorsprong voor SGV Jelte Bos ging goed door over de linker kant en met een mooie schuiver was opnieuw keeper Harrie Fraquin kansloos en daarmee stond de eindstand

vast 3-2.

Zodoende blijft SGV behouden voor de 4e klasse en moet Oosterparkers nog 2 wedstrijden spelen om eventueel ook nog te promoveren naar de 4e klasse.

Trainer René Hulsebos was een gelukkig man en was blij dat het er na 2 wedstrijden erop zat en nu al definitief is dat SGV in de 4eklasse blijft.

Een prima resultaat na een moeizaam seizoen.

Klasse gedaan mannen!!!

X