Blamage SGV tegen VVS en verliest terecht met 1-0

Na de mooie winst tegen de Heracliden en daarna twee weekjes genieten van deze overwinning was er de belangrijke wedstrijd tegen het onderaan staande VVS uit Oostwold.

Een mega belangrijke wedstrijd winst betekende dat het verschil 7 punten zou worden kortom een wedstrijd om voor te gaan.

Maar SGV bakte er niks van al in de warming up was het dollen en lachen en dat trok zich door in de wedstrijd, VVS ging er vol voor en SGV stond erbij en keek erna, geen inzet geen beleving geen duel kracht kortom het was niks met SGV onvoorstelbaar wat een slappe hap het was een collectieve off day en geeft stof tot nadenken.

VVS was vanaf het begin de bovenliggende partij en het was maar goed dat SGV keeper Dick Voorma wel als enige goed bij de les was en met een paar prachtige reddingen hield Dick VVS van verdere doelpunten af en hield SGV tot het laatst in de wedstrijd.

Het was in de 23ste minuut dat SGV op achterstand werd gezet na een dikke mispeer achterin bij SGV kreeg Martin Meijer de bal  die bediende de geheel vrijstaande René Dijksterhuis die met een bekeken schot SGV keeper Dick Voorma kansloos liet en de 1-0 op de borden schoot.

VVS kreeg nog een paar aardige kansen maar het was vooral Martin Meijer die een paar dikke kansen liet liggen en ook daarmee SGV in de wedstrijd hield.

Dan de tweede helft misschien een beter SGV maar niks daarvan VVS bleef de betere partij en kreeg een kaar goede kansen.

Eerst was het weer Martin Meijer die een schotkans miste en even later was het Mischa van Lang die alleen voor SGV keeper Dick Voorma kwam maar Dick redde de bal met zijn voet.

Even later was het Pieter Roelof Kelder die een kans miste en als laatste was het Gerjan Drent die Dick Voorma op zijn weg vond.

Het eerste gevaar kwam van Jos Hoeksema zijn vrije trap werd met moeite naast gebokst door VVS keeper Nick Kroeze.

En SGV?…pas in de 82ste !!!!! minuut kwam er een mooie kans voor SGV het was Henk Jansma die de bal voor het VVS doel bracht en alleen voor VVS keeper Nick Koetje miste Jelte Bos deze kans door de bal tegen keeper Nick Kroeze aan te schieten de rebound was Jos Hoeksema maar zijn kopbal smoorde in de VVS verdediging de volgende rebound was voor René Hulsebos maar zijn schot verdween in een mêlee van spelers en dat was alles wat SGV liet zien werkelijk dramatisch dit.

Kortom een teleurstellende middag voor de vele mee gereisde toeschouwers die een SGV zagen die ver maar dan ook ver door de onder grens zakten en daarmee de club SGV een zeer slechte dienst bewezen.

Het zal de komende weken echt beter moeten anders zal rechtstreekse degradatie onafwendbaar zijn!!

X